ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

H Νίνα Ζαφειροπούλου (του Θωμά και της Μάγδας) στην Δημόσια Τηλεόραση ! !

Τρικαλινή η… εκλεκτή της Δημόσιας Τι-βί!
nina
Βρίσκεται ανάμεσα στους 1.163 επιτυχόντες/-ούσες (σ.σ. δεύτερη «φουρνιά», μετά τους πρώτους 577) στην Δημόσια Τηλεόραση.
Η πορεία της στον έντυπο & ηλεκτρονικό Τύπο, αξιομνημόνευτη και... συναρπαστική!!
Τα πρώτα βήματα της τα... έδειξε ο Γιώργος Κουρής, που παρακολουθεί το «δημιούργημά» του και... ευφραίνεται η καρδιά του! Η σχέση τους δεν διαταράχθηκε ποτέ και η νεαρή συνάδελφος (εξακολουθεί να) παραμένει δίπλα στον Κεφαλλονίτη, δυναμικό & πολυμήχανο, μιντιάρχη και στις (επαγγελματικές) χαρές και στις λύπες...
Η -Τρικαλινής καταγωγής- Νίνα Ζαφειροπούλου, ευειδής και οξυδερκής, ικανή και ποιοτική (σ.σ. για πολλούς -λόγω ...εξόφθαλμης ομοιότητας- η Γιάννα Αγγελοπούλου της Ελληνικής Δημοσιογραφίας!!!), ετοιμάζεται για μια νέα αρχή στην καριέρα της, ετούτη τη φορά στον κρατικό δίαυλο...
Με πολυπειρία στο χώρο των media δούλεψε με ηχηρότατα ονόματα, τα οποία της έδωσαν... περίοπτη θέση στα πάνελ των δελτίων ειδήσεων, στην δημοσιογραφική ομάδα ενημερωτικών εκπομπών και σε διαβαστερές στήλες εφημερίδων.
Έχουμε και... γράφουμε, λοιπόν:
-Ελεύθερος Τύπος, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Κύρτσου.
-EXTRA CHANNEL ως συνεργάτιδα του Πάνου Παναγιωτόπουλου.
-Alter παρά τω πλευρώ των Νίκου Χατζηνικολάου, Άκη Παυλόπουλου και Γιάννη Λοβέρδου.
-Kontra Channel πλάι στους Γιάννη Παπαγιάννη (σ.σ. απ' όπου και η φωτό), Μάκη Κουρή και Βασίλη Ταλαμάγκα.
Συμπαρουσίασε μεταμεσονύχτια ενημερωτική εκπομπή (EXTRA), η οποία «γκάζωσε» τα... μηχανάκια της AGB κι απέκτησε φανατικούς -τηλεοπτικούς- φίλους σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ενώ, κατά καιρούς, συνεργάσθηκε -καθώς η καρδιά της ουδέποτε έπαψε να χτυπά ...Τρικαλινά- με τοπικά φύλλα: ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, διάλογος και -τώρα- ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.
Με την εμπιστοσύνη του την τίμησε (δις) ο συντοπίτης Σωτήρης Χατζηγάκης, τόσο ως υπουργός Δικαιοσύνης, όσο και ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Η Νίνα εργάσθηκε με συνέπεια και επιμέλεια δίπλα του ως βασικό στέλεχος του Γραφείου Τύπου.
Στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό τού -μετέπειτα νομάρχη και νυν βουλευτή της Ν.Δ.- Ηλία Βλαχογιάννη.
Με δυο λόγια, ποιος/-α την... πιάνει!!!
Και να... θέλει, με τέτοιο («βαρύ») βιογραφικό πού να την προκάνει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου