ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Ο Μ.Ε.Σ. Σωτήρα Τρικάλων σε εκδήλωση προς ενίσχυση του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού



Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρα Τρικάλων αποδεχόμενος την πρόσκληση του εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σε κοσμικό κέντρο της Φαρκαδόνας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση εσόδων για την ενίσχυση της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.
Ο σύλλογος συμμετείχε με τη χορευτική ομάδα ενηλίκων και παρουσίασε χορούς της Θεσσαλίας σε επιμέλεια Αχιλλέα Λέρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πλήθος ιερέων με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο. Τα μέλη του συλλόγου είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση με το Σεβασμιώτατο, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους, αντάλλαξαν ευχές και έλαβαν τις ευλογίες του. Η Πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Κώστα ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο και του πρόσφερε το ημερολόγιο για το 2019 του συλλόγου που περιλαμβάνει τις δράσεις της περσινής περιόδου.

Ο Μ.Ε.Σ. Σωτήρα Τρικάλων σε φιλανθρωπική εκδήλωση προς ενίσχυση της «Φλόγας»



Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρα Τρικάλων αποδεχόμενος την πρόσκληση του Γυμναστικού Συλλόγου Αίγλη Τρικάλων συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".

  

«Γουρνοχαρά 2018» από το Μ.Ε.Σ. Σωτήρα Τρικάλων



Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018 ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρα Τρικάλων διοργάνωσε την καθιερωμένη εκδήλωση «Γουρνοχαρά».

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Νηπιαγωγείου Σωτήρας. Από νωρίς συγκεντρώθηκαν τα μέλη του συλλόγου και έβαλαν φωτιά στα καζάνια και στις ψησταριές. Εκεί με μεράκι ετοίμασαν τις παραδοσιακές τσιγαρίδες, καθώς επίσης πανσέτες και λουκάνικα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου Δήμητρας Κώστα, η οποία καλωσόρισε όλο τον κόσμο, ευχαρίστησε τους χορηγούς και όλους τους εθελοντές που πάντα συμπαρίστανται σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου. Τέλος ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο.