ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία κατά γενική ομολογία ανέλαβαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωτήρας Τρικάλων. Καθιέρωσαν συνάντηση των γυναικών του χωριού για καφέ, με στόχο την επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, σε μια εποχή μάλιστα που η μοναξιά και απομόνωση, μαζί και με μια σειρά άλλων προβλημάτων, είναι οι σύγχρονες κοινωνικές απειλές. 
Η συνάντηση θα πραγματοποιείται τακτικά και οι γυναίκες ευτυχώς αγκάλιασαν με αγάπη αυτήν την πρωτοβουλία του συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Κυριακής στις 22 Απριλίου με  κεντρικό θέμα, μεταξύ άλλων, τον εθελοντισμό  για την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως  καλλωπισμός και καθαριότητα  των κοινόχρηστων χώρων,  κλπ.
Την ίδια ώρα οι άντρες του συλλόγου επισκεύαζαν τα παγκάκια των πλατειών, έβαφαν τις παιδικές χαρές και κούρευαν τα χόρτα!
Επίσης ανταλλάχτηκαν απόψεις πάνω σε καθημερινά θέματα και  προβλήματα του χωριού και συζητήθηκαν  οργανωτικά θέματα για εκπαιδευτικές εκδρομές και για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Η επόμενη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου τον απόγευμα με σκοπό την πραγματοποίηση περιπάτου γύρω από το χωριό μας με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων της Σωτήρας.