ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Μ.Ε.Σ. Σωτήρα Τρικάλων – Ημέρα της Γυναίκας

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση οργάνωσε στις 8 Μαρτίου 2018 ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωτήρα Τρικάλων με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του συλλόγου και είχε τα πάντα. Φαγητό, ποτό, χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο και κυρίως καλή διάθεση.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τις γυναίκες του συλλόγου και το τραγούδι «Σε τούτ’ την τάβλα που ‘μαστε».

 

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η Πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Κώστα η οποία παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και το οποίο έχει ως εξής : Πρόεδρος : Κώστα Δήμητρα , Αντιπρόεδρος : Τσιουπέκας Αθανάσιος, Ταμίας : Ζίγρα Θεοδώρα, Γενικός Γραμματέας : Αδάμου Μαρία, Ειδικός Γραμματέας : Αντωνοπούλου Ευαγγελία , Μέλος : Λαμπρογιώργου Φωτεινή και Μέλος : Ντιναπόγια Γεωργία. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλες τις γυναίκες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και αναφέρθηκε  στις επόμενες δράσεις, που είναι η παρουσία του συλλόγου στις 10 Μαρτίου 2018 στο 1ο Αντάμωμα  Παραδοσιακών Χορωδιών που θα γίνει στο Κιλκίς, τη συμμετοχή της παιδικής χορευτικής ομάδας σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη «Φλόγα» στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων στις 24 Μαρτίου 2018 και το καθιερωμένο «Σεργιάνι» τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.



Ακολούθησε μικρό θεατρικό από τη Φωτεινή Λαμπρογιώργου και τη Γεωργία Ντιναπόγια και η συνέχεια δόθηκε στον υπέροχο μπουφέ με νηστίσιμα εδέσματα που με μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες. Η βραδιά έκλεισε με χορό και τραγούδια και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.