ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ(ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ)ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΩΡΑ 21.00

Μεγάλη περιοδεία πραγματοποιεί και φέτος το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων Τοπικά νέα Κοινωνία Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων
Μια μεγάλη περιοδεία πραγματοποιεί και φέτος το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, σε πόλεις και χωρία του νομού, προσφέροντας μοναδικές στιγμές θεατρικής απόλαυσης και κοινωνικής συνεύρεσης των ανθρώπων στην σκιά του καλοκαιρινού φεγγαριού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων και του Δήμου Καλαμπάκας.
Η θεατρική παραγωγή της Θεατρικής Σκηνής Νέων Καλλιτεχνών είναι μια παράσταση που βασίζεται σε ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια με τίτλο «Παραμύθια στο Ασανσέρ». Η παράσταση παρουσιάζεται σε υπαίθριους χώρους (σε ανοιχτά θέατρα, πλατείες, προαύλια σχολείων).
Τα παραμύθια που απαρτίζουν την πρώτη ύλη της παράστασης κατάγονται απ' τη μεγάλη δεξαμενή του προφορικού αφηγηματικού λόγου. Μικρά, πλούσια σε δράση, με πολύ χιούμορ, αμεσότητα, αστείρευτη φαντασία, απίστευτες ανατροπές, μαγεία και γεμάτα καλοσύνη. Η παράσταση αυτή αποτελεί την παραγωγή της Θεατρικής Σκηνής Νέων Καλλιτεχνών του Δημοτικού μας Θεάτρου και συμμετέχουν επαγγελματίες καλλιτέχνες, ηθοποιοί, μουσικοί και δημιουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου