ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ & ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011


Επιχείρησε να διοχετεύσει ηρωίνη στα Τρίκαλα χρησιμοποιώντας και τον 10χρονο ανιψιό του

Η σύλληψη έγινε στα Τρίκαλα ,από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων όταν αξιοποιώντας πληροφορίες για την δράση του 40χρονου του...
έστησαν ενέδρα στην Σωτήρα στον χώρο όπου βρίσκετε το ΚΤΕΟ Τρικάλων .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον αγοραστή και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα έκλεισαν ραντεβού χθες το απόγευμα στο ΚΤΕΟ Τρικάλων όπου ο προμηθευτής έφτασε με μηχανή μαζί με τον 10χρονο ανιψιό του.

Την στιγμή που παρέδιδε στον υποτιθέμενο αγοραστή 155 γραμμάρια ηρωίνης και παραλάμβανε 4.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, πετάχτηκαν μπροστά του οι υπόλοιποι άνδρες της Δίωξης και τον κάλεσαν να παραδοθεί.

Ο ομογενής επιχείρησε να διαφύγει και η μηχανή που οδηγούσε έπεσε πάνω σε αστυνομικό όχημα που συμμετείχε στην ενέδρα , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 10χρονος και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Στην συνέχεια άντρες της δίωξης Τρικάλων πήγαν στην Λεπτοκαρύα στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα του ο 40χρονος και εκεί βρήκαν και κατασχέθηκαν άλλα 38 γραμμάρια ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
http://www.trikalanews.gr/article/32839/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου